Mainile sunt ca o carte de vizita.

De multe ori neglijam aspectul unghiilor si uitam ca o persoana foloseste mainile pentru 90% din activitatile sale. O strangere de mana, o prezentare, ca sa nu mai spunem de diferitele forme de a comunica cu mainile. Iar unghiile, care se afla fix pe degetul tau sunt mult mai vizibile decat alte parti ale mainii tale.

O manichiura neingrijita distruge o tinuta eleganta, o coafura cocheta si lasa o impresie negativa celor din jur. De aceea, femeile cat si barbatii trebuie sa aiba grija in permanenta de manichiura si pedichiura.

Pe blogul meu veti gasi diferite modele si lucrari pe care cu drag le-am facut clientilor mei.

Castiga unul din cele cinci iPad 2 cu Parenting 2009

Castiga unul din cele cinci iPad 2 cu Parenting 2009

vineri, 14 ianuarie 2011

EXTENSII CU TIPS. TEHNICA CU GEL

Nu mai suporti exfolierea si ruperea unghiilor tocmai atunci cand le aveai pe toate la aceeasi dimensiune? Poate ca e momentul sa incerci alternativa artificiala! Unghiile false sunt optiunea ideala pentru cele care isi rod unghiile sau care au probleme cu cresterea lor. Unele femei incearca unghiile false pur si simplu pentru a scapa de "narav" iar altele vor doar sa se aiba unghii superbe si usor de intretinut.
Daca sunt aplicate si apoi indepartate corespunzator, unghiile artificiale nu afecteaza  structura cornoasa a unghiilor tale, dar nici sa nu te astepti sa le imbunatateasca conditia lor actuala. Insa daca te decizi sa iti pui unghii false, acest obicei poate deveni pentru tine la fel de banal precum vopsitul parului, iar daca intr-o zi te hotarasti sa nu ti le mai pui, ele vor arata la fel ca inainte.
Unghiile false sunt accesorii foarte la moda, si destul de utilizate de catre o multime de femei in zilele noastre.
Manichiura reprezinta pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati, ce necesita intreaga atentie. Din nefericire nu intotdeauna putem avea o manichiura ireprosabila, uneori datorita anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorita exfolierii acestora suntem in imposibilitatea de a avea manichiura dorita. Daca manichiura naturala nu da rezultate atunci se poate apela si la cea artificiala.

 

In continuare va voi prezenta cateva modele ce au fost realizate la Mary Nails cu putina indemanare si creativitate.







 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu